AANMELDEN

We vinden het fijn als je contact met ons opneemt, zodat we kennis kunnen maken. We brengen je op de hoogte van beschikbaarheid op dit moment en in de toekomst. We kunnen na telefonische kennismaking een bezoek met de pups plannen. We informeren je bij het bezoek uitgebreid ter voorbereiding.  We plannen in de loop van het jaar enkele nestjes. Neem vrijblijvend contact op via: 0612131431.


 

♥ LABRADOR PUPS ♥

 

 

♥ Zilver grijs ♥ Houtskool grijs ♥

 

 

Informeer vrijblijvend naar planning & beschikbaarheid via: 0612131431

 


♥ GOLDEN RETRIEVER PUPS ♥

♥ Rood blond ♥

Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid via: 0612131431


GOLDADOR

Planning ZOMER 2023


GASTGEZIN

Zou je graag gastgezin zijn voor een pup of een volwassen hond, dan kun je je hiervoor bij ons aanmelden.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en wat het inhoudt bij Marjolein: 0612131431


HERPLAATSING

Met pijn in het hart is de familie van deze prachtige foxred reu op zoek naar een fijn, warm, nieuw thuis.

Hij is 1 jaar oud, lief, aanhankelijk, energiek en actief. Hij is met aandacht en liefde opgevoed en heeft een goed karakter.

Neem contact op voor meer informatie via 0612131431.

In onze kennel is de levensvreugde van onze honden een van de belangrijkste kernwaarden. We willen dat onze honden plezier hebben, en een fijn, sociaal leven leiden. Onze teefjes krijgen slechts enkele nestjes, en mogen van hun pensioen genieten in een fijn, warm thuis. Afscheid nemen is moeilijk, maar maakt het mogelijk dat onze honden een heerlijk leven leiden bij ons in de groep én een fantastisch leven kunnen hebben met een nieuw gezin. We herplaatsen soms ook honden die bij ons zijn vanwege bijvoorbeeld familieomstandigheden. Ook voor deze honden zoeken wij dan een fijn nieuw thuis waar ze liefdevol verzorgd worden.


Trefwoorden: foxred, redfox, red fox, rood, vosrood, vossenrood, silver, zilver, grijs, charcoal, merle, labrador, foxredlab, redfoxlab, silverlab, charcoallab, zilverlab, foxredlabrador, redfoxlabrador, silverlabrador, zilverlabrador, merlelabrador, pup, pups, puppy, puppies, puppy's, labradorpup, labradorspups, labradorpuppy.