AANMELDEN & BESCHIKBAARHEID

We vinden het fijn als je contact met ons opneemt, zodat we kennis kunnen maken. We brengen je op de hoogte van beschikbaarheid op dit moment en in de planning voor het komende seizoen. We kunnen na telefonische kennismaking een bezoek met de pups plannen. We informeren je bij het bezoek uitgebreid ter voorbereiding.  We plannen in de loop van het jaar enkele nestjes. Neem vrijblijvend contact op via: 0612131431.


♥ LABRADOR PUPS ♥

Chocolade bruin

Houtskool grijs

Zilver Merle ♥ Zwart Merle

merle labrador pup
merle labrador pup

Foxred

foxred redfox labrador pup rood
foxred redfox labrador pup rood

Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid via: 0612131431


GOLDADOR & GRIJZE LABRADOR

PLANNING * ZOMER 2023


HERPLAATSING

In onze kennel is de levensvreugde van onze honden een van de belangrijkste kernwaarden. We willen dat onze honden plezier hebben, en een fijn, sociaal leven leiden. Onze teefjes krijgen slechts enkele nestjes, en mogen van hun pensioen genieten in een fijn, warm thuis. Afscheid nemen is moeilijk, maar maakt het mogelijk dat onze honden een heerlijk leven leiden bij ons in de groep én een fantastisch leven kunnen hebben met een nieuw gezin. We herplaatsen soms ook honden die bij ons zijn vanwege bijvoorbeeld familieomstandigheden. Ook voor deze honden zoeken wij dan een fijn nieuw thuis waar ze liefdevol verzorgd worden.


Trefwoorden: foxred, redfox, red fox, rood, vosrood, vossenrood, silver, zilver, grijs, charcoal, merle, labrador, foxredlab, redfoxlab, silverlab, charcoallab, zilverlab, foxredlabrador, redfoxlabrador, silverlabrador, zilverlabrador, merlelabrador, pup, pups, puppy, puppies, puppy's, labradorpup, labradorspups, labradorpuppy.