PLANNING

Zilver labrador -  september

Goldador - september


BESCHIKBAARHEID EN AANMELDEN

We vinden het fijn als je contact met ons opneemt, zodat we kennis kunnen maken. We kunnen je op de hoogte brengen van beschikbaarheid op dat moment en in de toekomst. We kunnen na telefonische kennismaking een bezoek met de pups plannen. We informeren je bij het bezoek uitgebreid ter voorbereiding.  We plannen in de loop van het jaar enkele nestjes. Neem vrijblijvend contact op via: 0612131431.

labrador pup pups puppy te koop
labrador pup pups puppy te koop beschikbaar adoptie for sale

HERPLAATSING

In onze kennel is de levensvreugde van onze honden een van de belangrijkste kernwaarden. We willen dat onze honden plezier hebben, en een fijn, sociaal leven leiden. Onze teefjes krijgen slechts enkele nestjes, en mogen van hun pensioen genieten in een fijn, warm thuis. Afscheid nemen is moeilijk, maar maakt het mogelijk dat onze honden een heerlijk leven leiden bij ons in de groep én een fantastisch leven kunnen hebben met een nieuw gezin. We herplaatsen soms ook honden die bij ons zijn vanwege bijvoorbeeld familieomstandigheden. Ook voor deze honden zoeken wij dan een fijn nieuw thuis waar ze liefdevol verzorgd worden.

BESCHIKBAAR

 

REU GECASTREERD 1,5 JAAR OUD >

Lieve, aanhankelijke reu met een speels, zacht karakter. Luistert goed, kan goed omgaan met andere honden.

 

Informeer vrijblijvend naar alle details bij Marjolein 0612131431

reu labrador adoptie hond zilver silver herplaatser herplaatsing
reu labrador adoptie hond zilver silver herplaatser herplaatsing

Trefwoorden: foxred, redfox, red fox, rood, vosrood, vossenrood, silver, zilver, grijs, charcoal, merle, labrador, foxredlab, redfoxlab, silverlab, charcoallab, zilverlab, foxredlabrador, redfoxlabrador, silverlabrador, zilverlabrador, merlelabrador, pup, pups, puppy, puppies, puppy's, labradorpup, labradorspups, labradorpuppy.