AANMELDEN & BESCHIKBAARHEID

We vinden het fijn als je contact met ons opneemt, zodat we kennis kunnen maken. We brengen je op de hoogte van beschikbaarheid op dit moment en de planning voor het komende seizoen

. Je bent van harte welkom onze pups te komen bezoeken op afspraak. We informeren je bij het bezoek uitgebreid ter voorbereiding. Neem vrijblijvend contact op via: 0612131431.


BESCHIKBARE PUPS

labrador pup charcoal grijs houtskool

Labrador pups ♥ Houtskool grijs

Labrador pup ♥ Chocolade bruin

labrador merle pups grijs zilver champagne bruin choco

labrador pups ♥ Merle


HERPLAATSING & PENSIOEN

In onze kennel is de levensvreugde van onze honden een van de belangrijkste kernwaarden. We willen dat onze honden plezier hebben, en een fijn, sociaal leven leiden. Onze teefjes krijgen slechts enkele nestjes, en mogen van hun pensioen genieten in een fijn, warm thuis. Afscheid nemen is moeilijk, maar maakt het mogelijk dat onze honden een heerlijk leven leiden bij ons in de groep én een fantastisch leven kunnen hebben met een nieuw gezin. We herplaatsen soms ook honden die bij ons zijn vanwege bijvoorbeeld familieomstandigheden. Ook voor deze honden zoeken wij dan een fijn nieuw thuis waar ze liefdevol verzorgd worden.

Foxred Labrador teefje 3 jaar ♥ Bel of app ons voor informatie 0612131431


Trefwoorden: foxred, redfox, red fox, rood, vosrood, vossenrood, silver, zilver, grijs, charcoal, merle, labrador, foxredlab, redfoxlab, silverlab, charcoallab, zilverlab, foxredlabrador, redfoxlabrador, silverlabrador, zilverlabrador, merlelabrador, pup, pups, puppy, puppies, puppy's, labradorpup, labradorspups, labradorpuppy.