Over ons

Marjolein met echtgenoot

Hallo ! Ik ben Marjolein en ik ben werkzaam als zelfstandig ondernemer op ons paardenbedrijf. We fokken en trainen zowel dressuur- als springpaarden. Dit doen we al ruim 30 jaar met heel veel plezier. Daarnaast ben ik een grote hondenliefhebber. Al van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden. Uit deze liefde is onze kennel ontstaan.

We fokken de Labrador Retriever en de Goldador . Onze kennel is gelegen in het groene buitengebied van Zundert, tussen Breda en Antwerpen, aan de Belgische grens, makkelijk te bereiken via de A16.

We hebben heerlijk veel ruimte om onze honden zo veel mogelijk vrijheid te geven. De honden beschikken over 2 hectare speelweide en gaan regelmatig mee wandelen in de prachtige Brabantse omgeving.

​Bij het fokken, verzorgen en socialiseren van onze pups doen wij ons best om uiterst zorgvuldig te werk te gaan. Wij vinden het belangrijk dat de ouderdieren beschikken over een prettig, sociaal en open karakter, een uitstekende gezondheid en een goede werklust.​ Onze pups worden gefokt volgens Nederlandse regels. Onze ouderdieren worden allen onderzocht op erfelijke ziekten. Zo weten we dat al onze dieren gezond zijn en vergroten we de kans op een gezond nestje. Heeft u interesse in onze puppy's, kijk dan op de puppy pagina's voor meer informatie.

Groetjes,

Marjolein

marjolein met zilveren en foxred labradors
Marjolein met britse korthaar en bengaal kitten op de schouders
foxred labrador en blue merle border collie klimmen op een houten bank tijdens een wandeling in het bos
foxred labrador zit op het zandpad te kijken naar koeien in de wei.
blue merle border collie zit in een betonnen rioolbuis.
paard cashmir catalogus foto voor het zweeds stamboek
shetland pony stijgerd met hengstenvlecht.
jonge hengst in de wei

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel we zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen we niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. We garanderen evenmin dat de website foutloos is of ononderbroken zal functioneren. We wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.  Loyal Family Kennel is onderdeel van Huijbregts v.o.f.